Tråkigaste tråkdagen någonsin

Jag har snart avverkat min hittills tråkigaste dag i mitt 31-åriga liv!  Jimmy jobbar kväll så det har inneburit att jag inte tagit mig ut ur huset på hela dagen. Ja bortsett från en snabbis till Byske i morse för att inhandla proviva samt en tur till brevlådan och soptunnan då. Manne har sovit ett maratonpass från drygt kl 12 till 19 och Agnes har inte orkat så mycket mer än att ligga horisontalt och kolla på film.

Igår hade jag ju oxå en vara-inne-och-vårda-sjukt-barndag. Att spendera en dag inne funkar finfint...det kan till & med vara riktigt skönt. Speciellt när vädret är kasst som det var igår. Men efter två dagar inomhus så kryper det i kroppen på mig. Vill bara uuuut! I går kväll när J kom hem så tog jag min mp3 och begav mig ut i skogen. Gick å gick å gick...bara njöt av musiken och den friska luften.

I morgon är Jimmy ledig så då drar jag och Manne till stan för lite shopping och socialisering med trevliga stadsbrudar :)!

Här kommer några pics från dagen...










Kommentarer
Postat av: Linda S

Intressant... jag är tvärtom, jag föredrar absolut inomhuslivet. ;) Suckar mest när jag måste utanför dörren, haha. Alltid varit sån.. Minns rasterna i skolan som värsta tsunden på hela dagen, hatade att gå ut. Tyckte det var urbota dumt att jag inte kunde få vara inomhus istället! ;)

2009-06-16 @ 22:52:19
Postat av: Anna B

Lillkorven såg verkligen bekymrad ut på sista bilden... :)

Här är det toppen. sitter på semesterns första dag och njuter, en stund i alla fall. För idag ska jag till tandläkaren... Ett nödvändigt ont i alla fall!

Ha det gott! kram Anna

2009-06-17 @ 08:19:53
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Bettan

Men så söta de är!

Hoppas ni andra slipper drabbas och får vara friska på midsommar.

2009-06-17 @ 18:00:50
URL: http://wigenstam.spaces.com
Postat av: Sara

Jo, det är ingen av personalen på dagis som fått det eller nån av oss föräldrar... så hoppas ni fått samma! :o) Proviva funkade bra på vår Agnes efter magsjukan, det var i princip det enda hon fick i sig till en början... vätskeersättning är ju som ett skämt! Ha en trevlig midsommar!

2009-06-17 @ 22:38:47
URL: http://kaipiyonet.blogg.se/
Postat av: Tessy

Det är bra med tråkdagar ibland, för då uppskattar man dom bra dagarna mer! =) Jag tänker nog låta juni vara en bloggfri månad. Om jag inte gör ett inlägg efter min insats som sångerska på dopet.... =)) Ha en trevlig midsommar! Kram!

2009-06-17 @ 23:19:44
URL: http://www.nogg.se/maltegunde
Postat av: Anna Wrangensten

Önskar er en trevlig midsommar! Hoppas ni får roligare väder än vad vi har här... :(

Kram Anna



2009-06-18 @ 14:52:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0