Solsting

Jag trodde inte det var sant när jag öppnade ytterdörren imorse för att gå ut och hämta in tvätten. FY JÄVULEN, det var som att stiga in i en bastu!!! Och vore det inte för att jag hade två barn att ta hand om så hade jag tveklöst tagit en bok och satt mig i garaget. Men det köper inte 3-åringen i huset...farbror Manne hade nog däremot tyckt att det var en mycket god ide! Så det var bara att packa ihop det nödvändigaste för en dag på plajjan. Väl på stranden så var det sååå skönt. Där blåste det och det var nog räddningen för att överleva dagen! 22 grader var temperaturen i vattnet, helt underbart! När vi kom hem därifrån så gav vi oss på ett försök att vara ute på våran gård men gav upp efter knappt en timme...det gick bara inte! Jag såg, kl 18, när jag stod och fixade middagen att det var 30 grader i skuggan då. Jeeesus christ!
 
Sommar, sol och bra väder i all ära men snälla låt oss få lite svalare nu!!!
  

Jag har en liten linslus i huset. Varje gång Agnes håller Manne så vill hon att jag ska fota dem och det gör jag ju så gärna eftersom de är mina absoluta favoritmotiv! Så under våran innetid idag så blev det ett par bilder. Här kommer några av dem... 








Avslutar med en "bandagebild". Måste nog lära henne en ny då variationerna på hennes bandager är få ;)!


Kommentarer
Postat av: Linda S

Men gud vilka underbara syskonbilder!!! Jag får inga såna, för om jag lyckas få dem att se gulliga ut med varandra, så är det över på en sekund, jag hinner inte ens knäppa av!! ;) Haha. Och nrä Ida var bebis hade Melvin ingen ro att hålls med henne. Så det är kul att se dina bilder!! :)

2009-07-01 @ 00:22:46
Postat av: Emma

Oj vilka fantastiska bilder på sötnosarna! Snacka om att du har potential att fylla hela huset med tavlor! Kanske man kan leja dig att ta lite bilder på Knut? Jag skulle vilja göra lite fina förstoringar att ha som tavlor men jag har ju bara en gammal skitkamera..

2009-07-01 @ 09:40:47
URL: http://emsie.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vilka godingar! Underbart att ha så många fina bilder att titta på.

Antingen gnäller vi över att det är för kallt, regnigt, blåsigt eller för varmt. Men...nu är det faktiskt oerhört varmt ute. Härligt att ni kom iväg till stranden. Jag fick knäcken idag av att cykla två vändor till förskolan, armarna blev kräftfärgade av de 80 minuterna det tog.

Ha en fin dag!

2009-07-01 @ 14:57:52
URL: http://aresmamma.blogspot.com
Postat av: Linda

ååå så söta barn du har! Hoppas allt går bra med lilleman i denna värme! Kramar Linda& Leo

2009-07-02 @ 17:23:44
URL: http://familjenbystrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0