VAAAARMT...

Vilken hetta det har bjudits på i helgen! Kanske lite för varmt för min smak då svetten lackats även i skuggläge. Jag kan inte minnas när det var så här varmt i slutet av maj sist. Är det någon som vet vad termometern här uppe visat idag? Det måste ha varit närmare 30-strecket! Våra dagar har såklart spenderats ute....från morgon till kväll i dagarna två. Mycket bad, många glassar och glada miner kan väll sammanfatta helgen kort och gott.


...mommes trädgårdsmästare!


Söta sommarManne :)


...glass i stora lass!






...det var mycket nära att jag hade gjort som tjejerna när det var som varmast idag!!!






...Sandra och ett nyvaket charmtroll


Vad har ni haft för er denna härliga helg???

Kommentarer
Postat av: Anna B

Visst har det varit varmt... Men jag har ju mest varit i skuggan och putsat fönster... Nej det var bara söndagens göromål! annars har det varit lite småpyssel så som att köpa ett nytt köksbord och kånkat ut det gamla ut till uterummet! Det blev mycket snyggt! Kalasat hos svägerskan! Sen bjudit svärföräldrarna på grillad kyckling! Mmmm Me Love It!

Så lite smått och gott alltså!

Ha en "lagomvarm" och underbar dag! Kram anna

2009-06-01 @ 06:29:39
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Frida

Kanonhärlig helg! Mors dag inleddes med english breakfast ute på altanen. Inte illa alls! Sen bar det av till jobbet... Årets varmaste dag, såklart. Väl där kom febern. Kanske tål man inte värmen? =) Hör nåt om att det är matlag som gäller imorgon. Vet du nåt?

Kramar!

2009-06-01 @ 09:26:49
Postat av: Sandra R

Ljuvliga bilder! Det var på 70-talet det var så varmt uppe i norr, rekordvarmt.

Vi binds samman lite mer när temperaturerna är samma hos oss som hos er. Inte ett helt land mellan.

Ha en härlig dag!

2009-06-01 @ 13:37:18
URL: http://aresmamma.blogspot.com
Postat av: Emma

Vilka superhärliga sommarbilder! Herregud vilken livskvalitet det blir då solen tittar fram. Man är ju inte så bortskämd i detta land :-)



Att tvätta i garaget måste jag nog göra ett tag framöver också :-) Än så är ju "bara" klinkret lagt. Det ska ju ordnas med avlopp, vatten och dyl. innan man kan koppla in grejerna. Sen måste vi till Ikea och shoppa inredningen, och vi har insett att vi inte har en endaste ledig helg fram till slutet av juli :-)

2009-06-02 @ 10:09:39
URL: http://emsie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0