regnregnregn

Cheesus vad det har regnat här idag! Så himla bra säger jag som har (hade) en hel del stök inomhus att ta tag i. Dagen har med andra ord spenderats inne till största del.

Igår så drog jag och Sandra med oss våra mammor för en hel eftermiddag på stan. Där hann vi med reashopping, ett restaurangbesök och kolla in den senaste Beckfilmen (som var kanonbra). Jag bestämde mig i sista sekund för att göra ett besök på Byske rivieras diskotek samma kväll så det blev en snabbmakeover när vi kom hem från stan för att sen åka iväg på mer trevligheter. Men betyget på utgången blev inte mer än ok. Förfesten var i vanlig ordning mycket roligare!!! Så än en gång kan jag konstatera att hemmafester är trevligast!



Ikväll så tänkte jag chocka min ganska dygnsomställda kropp med en tidig kväll. Dvs komma i säng före kl 24. Rackarns så pigg jag ska vara img :)! Hoppas ni haft en fin onsdag!

Kommentarer
Postat av: Annelie

Jag vaknade av åska och blixtar mitt i natten. Nu är det mulet, men det gör ingenting alls. Det blir shopping på Smögenbryggan :-)

2010-08-05 @ 11:35:03
URL: http://anneliehansson.blogg.se/
Postat av: Martina

Regn asså? Här är så kvavt att jag förgås när jag står i min overall, i en fabrik, o lyfter tungt. jag vill ha en semester till! :)

2010-08-05 @ 21:24:01
URL: http://fantasiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0